Publisher Event – 5 oktober 2024

Welkom op het Publisher Event! Kom ook naar Hulc – hèt linkbuilding opdrachten platform – voor een dag vol inspirerende sprekers en netwerkmogelijkheden. Geld verdienen met de content op je website en sociale kanalen? Dit evenement is bedoeld voor wie meer wil leren, groeien en graag connect met gelijkgestemden.

drukbezocht event
Cartoon gemaakt met Whatsapp AI-tool Remko.online

Maak je klaar voor een keynote over SEO en zoekwoordenonderzoek, strategiën op gebied van AI voor online ondernemers die verder gaan dan chatbots, interessante businesspartners op het netwerkplein en de lancering van een gaaf nieuw Unicorn Experience concept. Wij regelen de experts, partners en bitterballen, jij brengt sfeer en een gezonde dosis leergierigheid. Leer, discussieer en wordt geïnspireerd!

Mis deze geweldige kans niet om je kennis te verbreden, inzicht te vergroten,waardevolle nieuwe contacten te leggen en vooral een geweldige dag te hebben met mede-publishers. Houd je agenda vrij en boek nu via Eventbrite jouw ticket voor het Publisher Event!

BREAKING: Early Bird tarief omlaag dankzij extra sponsoring HULC!

De eerste 25 tickets zijn te koop voor het Earlybird tarief van 50 euro ex btw, daarna is de ticketprijs 95 euro. Op Eventbrite worden de inclusief btw prijzen genoemd.

Voor het programma klik hier.

Volg ook:
https://www.instagram.com/unicornexperience_nl/
https://www.instagram.com/hulc.nl/
https://www.tiktok.com/@marstyle78

Locatie:

Hulc
Jan van Krimpenweg 7a
2031 CE Haarlem