Komende Blogboot events

Dit overzichtje vond je voorheen hier.

Je Public Relations power bundelen met andere merken? Veel exposure plus linkbuilding via influencers voor een klein budget? Lees dan even verder over PR event de Blogboot, een initiatief van Marguerita Bisschop van Marstyle.nl.

De foodplatter van partner Starboard Boats wordt volop gefotografeerd.

Volgende edities (info onder voorbehoud) :

  • Groen Buiten – 19 maart 2024 – Amsterdam – Gloria
  • Wijn – exclusief event, datum nog te bepalen – Amsterdam
  • My Fab insta life, datum nog te bepalen – Giethoorn

Bloggers melden zich via DM instagram @unicornexperience of via e-mail aan.
Soms heb je als marketeer even niet het budget om een eigen event neer te zetten. Als pr-bureau wil je extra resultaat leveren voor je klant. Of het ontbreekt je aan tijd, netwerk en een leuke locatie. De nieuwswaarde van je product is misschien nèt even niet groot genoeg, maar wel interessant voor een breder publiek dan je nu bereikt. Of je zou graag netwerken met een klein groepje relevante bloggers. Schakel dan de Blogboot in!

Bekijk de vorige Blogboot events hier.

PR experience voor bloggers en merken

De #Blogboot vaart met mooi weer over de Amstel en aan boord zorgen we voor een super PR experience voor bloggers en merken. PR-bureaus of merken (maximaal 2 per vaart) kunnen aan boord zelf hun product promoten en er is ruimte voor maximaal 5 andere producten waarvoor wij aan boord de promotie doen. Compleet afhuren van de boot kan ook.

De merken en producten aan boord concurreren niet met elkaar, dit houden we scherp in de gaten. Zo weten we zeker dat het voor iedereen een win-win is.

Voor merken: Behoorlijk wat exposure voor een schijntje!

Bij deelname krijg je voor de prijs van een los artikel op Marstyle ook allerlei extra exposure: op Marstyle.nl komt een verslag zoals dit en deze over juli 2020. Hier lees je het verslag van augustus 2020. Voorwaarde voor de bloggers die meevaren is dat zij ondertussen de nodige instagram posts en stories maken met de #blogboot en een blog hebben met relevantie.

Jouw investering als merk voor deelname is:

  • 400 euro – voor productpresentatie door Marguerita en 15 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
  • 500 euro – als je zelf meevaart en 15 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
  • 900 euro – als je 2x zelf meevaart of 2 merken presenteert en 30 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
  • 700 euro voor 2x productpresentatie door Marguerita en 20 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
  • 200 euro voor alleen deelname in de goodiebag 15 producten of giftvouchers + jouw contactgegevens en persbericht.

Je komt op deze manier aan nieuwe, warme contacten voor je perslijst of versterkt bestaande banden door face 2 face contact. Een ideale optie om producten te laten proeven, demonstreren en proberen. Tarieven zijn inclusief een backlink in het eventverslag op Marstyle.nl.

Mail [email protected] voor boekingen of bel Marguerita op 06 – 133 86 506 voor meer informatie.

Download de resultaten:

Lekker Leven – oktober 2024 – Amsterdam

Lekker Leven betekent ook gezond en lekker eten. Diverse foodmerken presenteren zich op deze editie van de Blogboot met hopelijk iets te proeven! 

Aangemelde blogs: Marstyle.nl, Tipsvoorjou.com, Lifestylelady.nl, Mamagisch.nl, Kidshoekje.nl, Peggykegel.nl [max 15 deelnemers]