Inspiratiedag Blog Q&A

Je hebt een website waarop je blogt, maar nu je al even bezig bent loop je tegen bepaalde zaken aan. Hoe werkt dat in WordPress? Hoe gebruik ik HTML? Wat moet ik met SEO? Wat is zoekwoordenonderzoek? Hoe vind ik inspiratie voor mijn content en socials? Welke tools kunnen mijn leven makkelijker maken? Hoe bouw ik een goede tekst op? Hoe vind ik samenwerkingen? Hoe werken PR-bureaus? En wat is het verschil met linkbuilding via SEO-bureaus? Hoe maak ik een affiliate link?

Unicorn-Experience-Logo

Wij kijken met je mee!

Kom je naar de inspiratiedag voor een Q&A waar je al je vragen kunt stellen? Tijdens een halve dag in een klein groepje, schuif je aan met je eigen laptop. Het programma wordt afgestemd op de vragen die jij stelt! Technisch expert Nick en fulltime blogger Marguerita van Unicorn Experience kijken met je mee achter de schermen, zodat je eindelijk weet hoe het nu precies zit en je verder kunt.

Doe inspiratie op in de Levenstuin

Deze inspiratiedag is in de Hooiberg van de Levenstuin van Cora. Is een vraag even niet interessant voor jou? Ben je het beeldscherm even zat? Dan loop je met Cora van Vertel het met Bloemen door haar Levenstuin waarbij zij verdiepingsvragen aan je stelt of je een opdracht geeft. Het is haar missie om zo antwoorden in jou te ontlokken die wellicht woorden kunnen geven aan datgene wat nog niet gezegd kon worden. Naast bijzondere inzichten, geeft dit de nodige inspiratie voor nieuwe persoonlijke artikelen. Bovendien kun je ondertussen je fotografieskills oefenen, want een tuin is daarvoor in alle seizoenen geschikt.

Koop je ticket voor deze Q&A workshop en stuur vooraf je eventuele vraag in zodat we daar gericht op in kunnen gaan.

Data (onder voorbehoud):

  • Dinsdag 7 maart 2023 – Nieuwerbrug a/d Rijn
  • Dinsdag 23 mei 2023 – Nieuwerbrug a/d Rijn

Tijden:
Van 13.00 tot 17.00 uur en daarna gelegenheid tot borrelen.