Content Retreat 5-7 januari 2024

Zin om je nieuwjaarsborrel eens anders te doen? Kom naar de Unicorn Experience content retreat van 5-7 januari bij Roompot Nieuwvliet-Bad in Zeeland. Met een kleine groep geïnteresseerden ga je kennis opdoen over commercieel bloggen, journalistiek vs SEO schrijven, volg je een tiktoktraining, doen we mastermind sessies, kijken we met je mee naar de achterkant van je blog en krijg je natuurlijk een mooie goodiebag en inspirerende activiteiten. Dit is een all inclusive contentweekend. Ga je mee?

Er kunnen maximaal 14 deelnemers mee.

Tarief tot 1 september: 275 euro ex BTW.

Tarief vanaf 1 september: 350 euro ex BTW.

Aanmelden via [email protected]klik hier voor het aanmeldformulier.

Wat kun je verwachten?

De organisatie is in handen van Peggy Kegel en Marguerita Bisschop die ervoor gaan zorgen dat jij het nieuwe jaar met een flinke inspiratieboost begint. De hoofdsponsor is vakantieketen Roompot. Kennis vergaren in combinatie met aandacht voor jouw wellbeing, is wat je mag verwachten.

Alle programma onderdelen zijn facultatief, indien jouw gezondheid om een rustmoment vraagt staat het je vrij om deze te nemen. Naast de nieuwjaarsborrel (met bubbels aangeboden door Progress Communications) op de dag van aankomst, kun je het volgende verwachten:

Kennis

Peggy zal een TikTok-training geven. Marguerita fungeert als technische vraagbaak voor wordpress, search console en geeft een schrijftraining en adviseert over commercieel content maken. We willen je coachen en faciliteren dus brainstorms voor je content kalender en masterminds.

Wellness

Er komt een ontspannende beauty workshop door Peggy. Marguerita neemt haar orakelkaartjes mee. Mindfull wandeling naar het strand (afhankelijk van de weersomstandigheden). Zwemmen in het grootste zwembad van de provincie Zeeland. Heerlijk diner verzorgd door Roompot in het restaurant.

We eindigen dit weekend met een heerlijke yoga workshop tussen de glas-in-lood ramen van een kerk! Dit wordt aangeboden door de streek Zeeuwsch Vlaanderen waar we verblijven, met afsluitend een hapje en drankje.

De catering huren wij in. Heb je bijzondere dieetwensen, is het wellicht handig om je eigen eten mee te nemen.

Vier Kerst bij Roompot!