B4Business: praktisch ondernemen vanuit je gevoel

Zin in een inspirerende dag om meer vanuit je gevoel te ondernemen? We organiseren een praktische trainingsdag op 8 februari 2024. Na deze dag heb je een tas vol direct toepasbare ideeën voor de marketing van je bedrijf. Een lekkere businessboost om de rest van het jaar uit te putten.

Loop je af en toe een beetje vast en gun jij jezelf een steuntje in de rug? Kom naar deze B4Business trainingsdag en ga naar huis met hernieuwde bevlogenheid en concrete handvatten. We zwengelen met veel plezier jouw machine weer aan zodat je motor de rest van het jaar blijft lopen op de brandstof van jouw passie.

Hoe ziet de dag er uit?

Je gaat eerst aan de slag met je zielsmissie. Trainer Liesbeth helpt je op de route van zoekend naar zielend ondernemen. Zo kun jij je intuïtie beter inzetten bij het bepalen van jouw bedrijfsstrategie en de marketingstappen die daarbij horen.

Schrijven is de volgende stap. Hoe schrijf je voor je doelgroep? Waar haal je inspiratie vandaan? Hoe bouw je een tekst op en hoe krijg je überhaupt iets uit de pen? En als je dan die tekst hebt, hoe breng je die naar buiten? Trainer Marguerita neemt je mee in dit proces en kan je vragen over SEO en techniek ook beantwoorden.

Met trainer Lindy check je je content vibe. Creëren vanuit de juiste mood, resulteert in krachtiger content. Ontdek met Lindy praktische oefeningen die je creativiteit zullen stimuleren, je bewustzijn verhogen en je ondernemerspassie vergroten. Synchroniseer je ziel met je body, mind en onderneming.

Waarom zou je TikTok moeten inzetten voor je business? Dat hoor je van trainer Peggy die met haar ruim 80.000 volgers op dit kanaal van de hoed en de rand weet. Naast de strategische tips en dingen als hashtags, weet ze ook precies alle knoppen te zitten en kun je haar alles vragen over het opnemen en bewerken van jouw TikToks.

Koop hier je ticket.